Oglašavanje Instagram Vs HIG d.o.o - HIG SITE Sistem


2 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
Instagram
Uslikani zaslon na Instagramu
HIG doo
Uslikani zaslon na HIG doo

Sada ćemo napraviti usporedbu za oglašavanje na Instagramu i HIG doo.

Slika sa lijeve strane pokazuje kako Instagram procjenjuje od 4200 do 11000 pregleda i složiti ćemo se da je to velik razmak , a košta nas 50 dolara za samo 1 dan oglašavanja. 155 dolara za 3 dana.

 

Slika sa desne strane pokazuje nam kako smo uložili samo 17 dolara na oglašavanje preko HIG doo kompanije i njen sistem oglašavanja. Dobili smo za 4 mjeseca 36932 pregleda, a prvi oglas za 25 dana dobio je 4386 i dalje traje i trajate ce nekoliko godina.

 

Da zaista fantastično e sada zamislite u HIG doo kompaniji kada platite oglašavanje od 155 eura, postavite 4 vrste banera i reklamiranje ce trajati godinama, ali to nije sve, nakon godinu dana Vama se postepeno vraća novac kroz provizije od svih oglašivača i korisnika usluga kroz jedan veoma inteligentan sistem nagrađivanja.

U jednom trenutku nakon cca 2 godine imat ćete mjesečne prihode koje možete uložiti u oglašavanje ili isplatiti na bankovni račun kao provizije. Znači zauvijek zarađujete. Da bi mogli isplatiti zarade morate uvesti samo 3 oglašivača u 6 mjeseci.

Za koju bi se vi verziju oglašavanja odlučili 150 dolara na Instagramu ili HIG doo.

 

About Post Author

admin

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %
Facebook Comments