Izdvojili smo aplikacije za lakši rad od kuće uz koje je uspjeh zagarantiran 100%

Kriza (lat. crisis., grč. krisis) znači prijelom, svaki iznenadni prekid do tada kontinuiranog razvoja. Svaka kriza ima svoje opasnosti i prilike, stoga je važno kako se s krizom nosimo. U još aktualnoj korona krizi, u fokusu su dva goruća problema – javnozdravstveni i ekonomski. Zbog zdravlja cijele naše društvene zajednice, životi su nam se promijenili u tolikoj mjeri da i sve svoje poslovne obveze moramo obavljati od kuće. Golem je to izazov i za zaposlenike i za poslodavce. Rad na daljinu organizacijski može biti zahtjevan, a zadržati kontinuitet poslovanja u doba ovakve krize doista je poslovni uspjeh.

Ova se globalna kriza odvija u doba tehnološke razvijenosti, pa su nam mnogi digitalni alati dostupni kako bismo lakše i jednostavnije radili na daljinu, a pritom i održali kontinuitet poslovanja. Primjerice, SAP kao jedan od najvećih proizvođača software-a poslovnih aplikacija ponudio je niz rješenja koja uvelike olakšavaju rad na daljinu, od kojih su neke i besplatne.Izdvojili smo samo neke od njih.

Obuka za kućni ured ( Home Office training )

 U krizama se uvijek kriju i određene prilike. Iako ne možemo odlaziti na seminare i usavršavati se,učenje posebice o novim alatima, ne mora stati, jer možemo učiti i iz sigurnosti vlastitog doma.

SAP Litmos je internetska platforma za trening koja pruža tečajeve za sveobuhvatno usavršavanje, prilagođeno potrebama organizacije. Poslovni i tehnički korisnici imaju na raspolaganju, 24 sata dnevno, niz alata za obuku i SAP materijala na zahtjev, u raznim formatima i jezicima koji su uvijek ažurirani.

U krizi je moguće da se dogode nagle promjene u lancu opskrbe ili problemi s ispunjavanjem novih narudžbi, kašnjenjem isporuka i nepredvidivoj potražnji potrošača prouzročenih kriznom nestabilnošću tržišta. U HUMAN INEST GROUP-HIG 365 Sistem

Gradimo budućnost zajedno planiranje je jednostavno i brzo, a svaka tvrtka može povećati učinkovitost svojih resursa fleksibilnim planiranjem lanca opskrbe na temelju predviđanja potražnje, raspodjele resursa, prioriteta i ograničenja.  U vremenima krize presudno je identificirati alternativne scenarije opskrbe i procijeniti što to znači za poslovanje.

 

Kvadrat.info63

Facebook Comments
0
HIG365 - Kvadrat 63 info