VIDEO/Čudesni prizori u Hrvatskoj, kit plivao 200 metara od plaže

Ljetne temperature ugrijale su Jadran, sve je više turista diljem obale, a kako se čini i strane životinje odlučile su posjetiti Dalmaciju u bijegu od karantene.

U mjesto Borje nedaleko Orebića snimljena je životinja za koju tvrde kako se radi o kitu koji je prije par mjeseci snimljen pored Šolte.

Nevjerojatno, u zadnjih 18 godina nisam ovakvo nešto vidio, plivao je na 200-tinjak metara udaljenosti od obale – priča čitatelj portala 24sata.hr.

Čitatelj spomenutog portala kaže kako je u Borju sve više turista, najviše Čeha i Slovaka, a vjeruje kako ova životinja neće preplašiti kupače na plažama.

Čini se kako je zalutao i ide u sve pliće, ali pokušava naći izlaz – zaključuje čitatelj i dodaje kako je dubina mora na potezu kojim je plivao kit 50-60 metara.

Javila se i čitateljica koja je jutros svjedočila čudesnom prizoru na plaži.

Sjedila sam na plaži i slučajno ugledala kako se u daljini nešto pomiče, uzela mobitel i snimila. Nema straha, ipak kit ne može doći do plaže. Poslala sam snimku prijateljicama, one pak kažu da se ne bi usudile kupati – priznaje čitateljica.

 

Kvadrat63info.org

Facebook Comments
0

Odgovori

HIG365 - Kvadrat 63 info
hrCroatian
hrCroatian