Milanović ‘oderao’ Žarka Puhovskog: ‘Nečastan čovjek i očajan analitičar’

Predsjednik RH Zoran Milanović nastavlja sa svojim javnim istupima u kojima se obračunava s onima koji kroje ili pokušavaju krojiti javno mišljenje u Hrvata.

Nakon izjava upućenih nekolicini saborskih zastupnika i zastupnica, sada je riječi pozdrava uputio i Žarku Puhovskom podsjetivši na neke njegove grijehe iz prošlosti.

“Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, ‘analitičar RTL-a’.

Poštovani vlasnici RTL-a, poštovani urednici, osim što je g. Puhovski očajan analitičar, koji je zadnjih godina ama baš sve pogrešno prorekao, on je i jedna od najnečasnijih pojava na hrvatskoj javnoj sceni.

O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima (I.Z.Čičku, D. Budiši i inima). Puhovski je aktivno doprinio tome da se skupina bezazlenih mladića i djevojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dva desetljeća žive kao građani drugog reda.

Puhovski se na sudu (sve se to zapisuje, Puhovski) držao kao pravi ‘druker’, ništarija, upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić-Svileni, s kojim me Puhovski besramno uspoređuje. Ostat ću na ovome. Ima još.

Poštovani RTL-ovci, polazim od pretpostavke da vam ove činjenice nisu bile poznate, bez obzira na to što ih svatko tko se imalo zanima za politiku i povijest zna. Učinite nešto, molim vas”, napisao je Milanović.

 

HB.ba

Facebook Comments
0
HIG365 - Kvadrat 63 info